Edward Lich

Mijn naan is Edward Lich. Ik ben de oprichter en eigenaar van 4legal.

Een oordeel over mij laat ik graag over aan anderen; wat ik vaker terug krijg: "denkt in oplossingen, zeer betrokken, rustig, resultaatgericht, conceptueel sterk, pragmatisch, proactief en flexibel, analytische geest, goede organisatorische vaardigheden, communiceer gemakkelijk".

Achtergrond

Ik ben mijn loopbaan als jurist gestart bij Interpolis. Na een korte tussenstop in de advocatuur ben ik sinds 2000 actief als jurist en manager op project.- en interimbasis.

In mijn opdrachten zoek ik mogelijkheden om meer te bieden dan sec het toepassen van mijn juridische kennis.

Ik lever graag een bijdrage aan het verbeteren van juridische kwaliteit binnen de organisatie van mijn opdrachtgever. Dat doe ik door te sturen op verandering van gedrag en houding, en door (e-)business development. Maar ook door andere vormen van communicatie in te zetten, zowel intern als extern. Ik pas dat toe bij compliance-issues, het optimaliseren van processen, het structureren van omgevingen en implementatievraagstukken.

Ik heb veel ervaring met klachtenmanagement (onder meer de afwikkeling van het faillissement van DSB Bank), klantgerichte communicatie en ben sterk in opdrachten waar een sterke affiniteit met ICT en online platformen nodig is.

Opdrachtgevers

Ik verleen mijn diensten aan verschillende opdrachtgevers, met een bijzondere focus op de sectoren banken en verzekeraars, telecom en ict.

Naast de opdrachten op project.- of interimbasis adviseer ik met name ict ondernemingen

Projecten

Met 4legal heb in de volgende grote opdrachten ingevuld: