Legal Interim Management

Als legal interim managers onderscheiden we ons vanwege onze juridische achtergrond en ruime ervaring met het aansturen van teams van juristen.

We kiezen bewust voor een rol als legal manager en een focus op opdrachten waar die specifieke kwaliteit tot uitdrukking kan worden gebracht.

Track record

Onze opdrachten variƫren van het voeren van de dagelijkse leiding tot het opzetten, ontwikkelen, structuren van een team of het reorganiseren van een volledige organisatie. Daarnaast hebben we veel ervaring met het managen van juridische projecten, alsmede het doorlichten en optimaliseren van processen.

Uw verwachtingen

Wat we ook doen, voordat we met een opdracht starten stellen we altijd een aantal vragen aan de orde, kwesties die leiden tot het antwoord op die ene centrale vraag die vaak wordt vergeten, maar waar in de basis alles draait ...

Toegevoegde waarde

Onze klanten willen meerwaarde. Dat bieden wij niet alleen, we vragen het ook.

We hebben gekozen voor zelfstandigheid om onbevangen te kunnen werken aan onze eigen ontwikkeling. Vanuit die autonomie zoeken we de synergie met onze opdrachtgevers. Daarmee bieden wij meer dan onze klanten initieel als oplossing zoeken.