Ons model is inmiddels gemeengoed, tijd voor de volgende dimensie.

4legal is sinds 2004 actief. Initieel als alternatief voor de advocatuur en conventionele vormen van inhuur van juridische kennis. In de startfase als één van de pioniers; met een netwerk van ervaren zelfstandige interim juristen die inhoud geven aan hoogwaardige opdrachten.

De markt is danig veranderd. Ons model is inmiddels gemeengoed; een flexibele schil is de norm.

Juristen hebben, onder invloed van de crisis, ontwikkelingen in de advocatuur, recruitment en het bedrijfsleven, in toenemende mate de ruimte gekregen en genomen voor een bestaan als zelfstandige, al dan niet in combinatie met een dienstverband. Daarmee zien we dat ons ideaalbeeld geleidelijk ingeburgerd raakt in de markt.

In deze beweging gaan wij verder.

De focus ligt op juridisch advies, consultancy en interim legal management. Dat doet 4legal met mensen die beschikken over onderscheidende kwaliteiten. 4legal werkt uitsluitend met professionals die meer borgen dan het profiel van goed jurist of manager. Niet de omvang van het netwerk staat voorop, maar de kwaliteit en diversiteit.

Over de grenzen van het vakgebied

Onze opdrachtgevers verlangen mensen die over de grenzen van het vakgebied kunnen kijken en beschikken over additionele competenties. Dat brengt ons waar we nu staan.

De deur staat open voor mensen die onze kernwaarden delen en vanuit de overtuiging meerwaarde kunnen bieden aan ons netwerk en onze opdrachtgevers.